We care & create!

PRoVox communication solutions - ние разширяваме хоризонтите на комуникацията. Имаме СВОБОДАТА на изразяване, СМЕЛОСТТА да експериментираме И СИЛАТА да създаваме и реализираме успешни събития и медийни проекти. We care & create! Това е нашето фирмено кредо. Ние сме медийни оптимисти и рекламни специалисти с въображение и възможности да реализираме и най-смелите проекти. Защото работим с разум, сърце и душа. Обединихме усилията на рекламни специалисти, маркетинг-експрерти, медия-планьори, PR професионалисти, дизайнери и копирайтъри от Варна и София, за да създадем PRoVox communication solutions – проект, който отговаря на нужните и очакванията на нашите клиенти и партньори

С разум, сърце и душа!

През седемнадесетте години плодотворна работа на рекламния пазар в България ние натрупахме висок потенциал, чийто израз са директните ни отношения с над 700 МЕДИИ в цялата страна и глобална база от медиа-ресурси. Натрупаният опит в работа с медиите, познаването на пазара и новаторският подход към медийния пазар ни позволяват да работим професионално не само с традиционните рекламоносители, но и да предлагаме нестандартни и смели ИНОВАЦИОННИ РЕШЕНИЯ. Имаме опит в управлението на събития, изложения, бизнес-форуми, корпоративни събития от различен характер и мащаб.


Ние създаваме визия със стратегия,

която планираме и реализираме, за да постигнем най-добрия пазарен резултат за партньорите ни. Нашите клиенти са наши партньори. Градим доверие, което ежедневно защитаваме с възможно най-добрите концепции и решения за бизнеса. Използваме интегрирани маркетингови комуникации. В стратегиите за пазарно позициониране съчетаваме ефективността на PR-a, дигиталния маркетинг, събитийния маркетинг, рекламата, промоциите, лични продажби и др.